JS-Automoto

JS-Automoto kokemuksia – mitä mieltä asiakkaat ovat?
JS-Automoto kokemuksia – mitä mieltä asiakkaat ovat?

JS-Automoto kokemuksia – mitä mieltä asiakkaat ovat?

25.3.2020
Vuosien toimintamme aikana olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta. Otamme palautteen kiitollisena vastaan ja olemme myös kehittäneet toimintaamme jatkuvasti. Haluamme, että ”JS-Automoto kokemuksia” jää aina positiivisen puolelle.

Raija Hartikka – Homma hoitui ripsakasti. Ystävällinen palvelu.

Heikki Holma – Loistopalvelu kuten aina. Aika ja sijaisauto löytyivät nopeasti. Lisätyöt ei tuottaneet ongelmaa ja asiakasta informoitiin hyvin.

HMM – Hyvä palvelu. Käytän varmasti jatkossakin kyseisen paikan korjauspalveluita.

Teemu Kivioja – Huollon lopputulos oli hyvä ja hinta tarjouksenmukainen. Ilmaisesta sijaisautosta myös plussaa!

Risto Kallio – Lähestyin AutoJerryn kautta Oulun korjaamoja ja sain tyydyttävän tarjouksen JS-Automotolta nopeasti osille ja työlle, sekä vakuutuksen että osat ovat VW alkuperäisiä tai vastaavia. Aikataulu ja hinta vastasivat tarjousta, joten olen tyytyväinen.

Joni Tuohimaa – Hyvää kaikin puolin! Mukava työntekijät ja hinnat pitää paikkaansa! Suosittelen.

Mika Rantakokko – Parasta palvelua ikinä – koska vikaa ei saatu täysin hoidettua minulle soitettiin vielä jälkeen kotiin ja sain asiantuntevia neuvoja siitä, mitä kannattaisi tehdä.

Janne Valkama – Kokonaishuollon hinta odotettua edullisempi. Vianhaku onnistui kaupan päälle.

TeePee – Osa oli hiukan halvempi kuin odotimme ja korjaamo siirsi alennuksen suoraan hintaan joka jäi asiakkaan maksettavaksi, tästä iso plussa. Lisäksi, kun oli havaittu kulumaa, oli vaihdettu myös painelaakeri ilman lisäkuluja. Tästä toinen iso plussa. Suosittelen.

Anne P – Huolto sisälsi sovitut asiat ja hinta pysyi kohdallaan. Auton sain huollon jälkeen siinä ajassa kuin oli luvattu. Aina ystävällinen palvelu!

Juki – Nissan X-Trail takapyörän laakerin ja etupyörän vetonivelen kumin (vaihteistopuoli) vaihto. Hinta-arvio piti paikkansa ja työ tehtiin sovittuna aikana. Kaikin puolin OK.

Anu Mikkola – Kaikki sujui hyvin. Sijaisauton saaminen käyttöön huollon ajaksi on erinomaista. Huollon hinta oli lopuksi pienempi mitä alkuperäinen hinta-arvio, josta iso plussa! Voin suositella lämpimästi 🙂

Mari Määttä – Sain huoltoajan nopeasti, asiakaspalvelu oli hyvää ja sovitut huollot tehtiin kuten sovittiin. Bonuksena huollon hinta muodostui arvioitua edullisemmaksi. Suosittelenko? Kyllä!

Jari Korhonen – Hyvin hoituu Tt-Tarmo asennus ja sovitulla hinnalla. Lisäksi sai auton käyttöön huollon ajaksi ilmaiseksi!

Anna Friman – Vakiopaikka. Huoltoaika järjestyy pian ja pääosin vikojen syyt löydetty joka kerta.

Uusimmat