JS-Automoto

Ammattiautoilija luottaa autokaupoissa JS-automotoon
Ammattiautoilija luottaa autokaupoissa JS-automotoon

Ammattiautoilija luottaa autokaupoissa JS-automotoon

13.6.2022

JS-automoton käytettyjen autojen valikoimista saattaa löytyä vaikka Arto Minkkisen entinen taksi. Minkkinen on myynyt tutun ja hyväksi todetun yrityksen kautta ammattikäytöstä poistettua kalustoa ja hankkinut samalla kotikäyttöön kulkupelit itselleen ja vaimolleen. Oma ajoura katkesi onnettomuuteen, mutta vamman vuoksi auton ratissa kuluu edelleenkin pitkiä aikoja päivittäin.

 

Käytettyjen autojen kanssa kauppaa käydessä on tärkeää löytää yhteistyökumppanit, joiden kanssa asiat sujuvat ja homma pelaa jouhevasti. Taksia ja kuorma-autoa työkseen ajanut Arto Minkkinen on ostanut ja myynyt autoja JS-automoton kautta jo useamman vuoden ajan. Entinen ammattikuljettaja huomasi JS-automoton olevan erinomainen kanava laittaa vanhat ammattikäytössä olleet menopelit tehokkaasti kiertoon.

 

”Ainakin kolmen vuoden ajan olen sitä kautta myynyt autoja. Asuin silloin siinä lähellä ja menin käymään heidän puheillaan”, Minkkinen muistelee yhteisen taipaleen alkuaikoja.

 

Trokaritoiminnasta ei Minkkisen tapauksessa ole kyse, vaan kulkuneuvot päätyvät myyntiin suoraan oman yrityksen ajosta. Hankintojakin on tullut tehtyä, tosin vain yksityiseen käyttöön. JS-automoton kautta Minkkinen on hommannut omat autot niin itselleen kuin paremmalle puoliskolleenkin. Korjaamopuolen palvelut ovat myös Minkkisellä tiedossa, mutta niihin hänen ei ole tarvinnut turvautua, sillä perheen piiristä löytyy automekaanikko omastakin takaa. JS-automoton myymäläpuoli saa kuitenkin innostunutta suitsutusta Minkkiseltä.

 

”Olen tykännyt, hyvä ja reilu porukka, jonka kanssa kauppa käy hyvin”, Minkkinen kehuu.

 

Onnettomuus muutti elämän – ajaminen vaihtui työstä lyhyihin asiointireissuihin

 

Arto Minkkisen elämä muuttui kertaheitolla viime keväänä vapaa-ajalla sattuneen onnettomuuden vuoksi. Selkäydinvamma on pakottanut entisen ammattikuljettajan jättäytymään työelämästä lopullisesti pois. Autoilu ei kuitenkaan ole häneltä jäänyt, päinvastoin: sairaus pakottaa liikkumaan lyhyetkin matkat omalla autokyydillä. Taksin rattiin ei kuitenkaan ole enää asiaa, eikä Minkkinen edes kaipaa työelämän jatkuvaa suhaamista. Oma kuntoutuminen ja vamman kanssa eläminen määrittelee arkea tällä hetkellä melko pitkälle.

 

”Auto on kyllä päivittäisessä käytössä. Vamman vuoksi pitää kaikki asioinnit hoitaa autolla”, Kempeleessä asuva Minkkinen kertoo.

 

Autot ja autoilu näyttelee siis isoa roolia myös Arto Minkkisen eläkepäivissä eikä kaupankäynti JS-automoton kanssa ole ainakaan vielä taakse jäänyttä elämää. Pitkän uran autohommien parissa tehnyt Minkkinen kertoo suosittelevansa mielellään JS-automoton palveluita myös toisille ammattikuljettajille sekä muille tavallisille kuskinpenkin kuluttajille. JS-automoton palvelualttius sekä asiantuntevuus autokaupoissa on vakuuttanut Minkkisen.

 

”Erityisesti automyyntipuolen Toni Tölliä kyllä suosittelen muillekin. Ja tietenkin koko henkilökuntaa, on ollut ystävällinen palvelu. Lämpimät kahvit ovat olleet siellä joka kerta odottamassa”, Minkkinen vinkkaa.

Uusimmat