JS-Automoto

Kun automaatti vaihtui manuaaliin
Kun automaatti vaihtui manuaaliin

Kun automaatti vaihtui manuaaliin

15.3.2020

Petra Päätalo on huollattanut autoaan JS-automoton asiantuntevissa käsissä jo useiden vuosien ajan. Myös autokaupat ovat onnistuneet vailla kommervenkkejä: kaksi viimeisintä menopeliäkin Petra Päätalo on hankkinut JS-automoton automyynnin kautta.

 

Vaikka autokuume tuntuu vaivaan aika-ajoin useita ratin takana viihtyviä, tavallisimmat syyt nykiä autokaupan ovenkahvaa ovat huomattavasti käytännönläheisemmät. Petra Päätalon perheessä autonvaihto tuli ajankohtaiseksi, kun jälkikasvu lähestyi ajokortti-ikää. Ajo-opetus haluttiin tarjota kotoa käsin, joten entinen, automaattivaihteinen auto vaihtui manuaaliseen. Uusi menopeli löytyi JS-automoton valikoimista.

 

”Se oli sopivan kokoinen, ikäinen ja hintainen”, Petra Päätalo luettelee kriteerit nykyisen, kompaktin BMW:n valintaan.

 

Pikku-bemari on perheen toinen JS-automoton kautta hankittu auto. Edellinen, nyt vaihtoon mennyt autokin tuli hankittua aikoinaan samasta paikasta. Kaupoille ei kuitenkaan lähdetty suin päin, vaan vertailua tehtiin pitkään ja huolella. JS-automoto veti kuitenkin loppupeleissä pisimmän korren. ”Toki katselin vaihtoehtoja netistä ja eri liikkeistä. Eihän sitä nyt ensimmäistä vastaantulevaa pidä ottaa”, Päätalo naurahtaa.

 

Autonvaihdot JS-automoton kanssa sujuivat edelliselläkin kerralla mallikkaasti, niinpä autokaupoille lähdettiin luottavaisin mielin. Vanha kaara saatiin kätevästi pois vaihdossa ja uusi hoitui alle mutkattomasti. Uuden kulkupelin kanssa päästiin heti kovaan käyttöön, Päätalon perheessä auto kun on päivittäin tien päällä. Työmatkojen lisäksi autolla viiletetään myös vapaahetkien mökkireissut ynnä muut kulkemiset.

 

”Paljon tulee kilometrejä”, Petra Päätalo myöntää.

 

’Pikkuremontit ja huollot hoituvat korjaamon käsittelyssä.

Auton hankinta merkitsee aina säännöllistä huollon tarvetta ja pikkuvikojen kuntoon laittamista. Automyynnin lisäksi Petra Päätalollekin on käynyt tutuksi myös muut JS-automoton palvelut. Kremppojen ja huoltojen tullessa ajankohtaiseksi Päätalo turvautuu mielellään JS-automoton korjaamopuolen ammattilaisiin. Perheen pirssit on fiksattu korjaamolla kuntoon jo vuosien ajan.

 

”Ainahan sitä huoltoa tarvitsee laidasta laitaan. Useampaa eri autoa olen vuosien aikana sinne vienyt. Luojan kiitos koskaan ei ole tarvinnut mitään isompaa remonttia. Jotain jarruja on huollettu, ilmastointia korjattu, kaikenmaailman juttuja”, Petra Päätalo muistelee.

 

Vaikka kotikulmien läheisyydessä sijaitsee monta muutakin auton huoltoon ja myyntiin keskittyvää yritystä, Petra Päätalo ei näe minkäänlaista tarvetta vaihtaa hyväksi havaittua JS-automoton asiakkuutta tulevaisuudessakaan. Hän muistelee asiakassuhteen käynnistyneen aikoinaan jonkun tuttavan suosituksesta. Hän itse on pistänyt viestin kiertämään: JS-automoton korjaamoa on tullut suositeltua yhdelle jos toisellekin tutulle.

 

”Olen ollut tyytyväinen, ei kai sitä muuten omaakaan autoa sinne veisi! Palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä, kaikki on aina hoitunut”, Petra Päätalo kertoo.

Uusimmat